maandag 10 september 2012

Maandag 10 september 2012

Op maandagmorgen op tijd uit bed om naar de Bolgerijsekade te gaan. Ashley is ook aanwezig en het weer zit mee we kunnen naar buiten. Dat gaan we ook doen en Ashley gaat eerst even Opa Piet helpen.







Na het bijvullen van de vijver hebben we brood gepakt voor de schapen van buurman arie.De schapen liepen achterin het weiland en hadden geen zin om naar ons toe te komen. Jammer, dan gaan we maar wat drinken in het tuinhuis bij opa en oma in bolgerijen.






Na het drinken zijn we druifen gaan proeven.







De druiven zijn nog wel een
beetje zuur.



Johan Frasa was koffie komen drinken en heeft de nieuwe folders meegenomen. Jammer dit was zo leuk dat ik gelijk naar Leen Bakker moest om even een aanbieding te scoren. Daarna hebben we een broodje gegeten en was het middag en ging ik samen met pa naar Leerdam.





Op maandag gaat opa Piet altijd naar Lingesteijn in Leerdam voor een spelletje koersbal. Vandaag gaan we mee om hem daarbij te helpen. Eerst halen we bernarda op en tante Corrie.






 


 

Na afloop worden de prijzen uitgedeeld en gaan weer naar de bolgerijsekade waar ma alweer het eten op de tafel heeft staan. Na het eten naar huis want de klusjesman komt vanavond weer. Samen buiten een bakkie koffie en daarna gaat Hennie beginnen met het plafond latexen in de slaapkamer. Hopelijk komt het deze week af. Kunnen we na ons weekend Ouddorp beginnen met de muren in slaapkamer. 

 









 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten