woensdag 5 september 2012

Floriade Zonnebloem


Vanmorgen vroeg uit bed om samen met Bets Kooijman naar Lexmond te gaan voor ons dagje uit naar de Floriade. Aangekomen in Lexmond waren de andere vrijwilligers ook al aanwezig. Met elkaar controleren we de aanwezigen en gaan we met de bus richting .... Venlo.

 
Het is even een stukje rijden maar de stemming zit er goed in. Na de busreis van 1.5 uur komen we aan in Venlo op het parkeerterrein en gaan we uitstappen en verzamelen om door de entree te gaan. Met elkaar lopen we naar rechts richting hoe kan het anders de Koffie met vlaai...

 
Het is lekker weer en vol goede moed gaan we een heerlijk eindje wandelen met een vrolijk zonnetje op de achtergrond. We gaan verder kijken naar mooie bloemen en planten.Verder is er veel te op het gebied van kunst ???

Maar om 12.00 uur was er een afspraak in het Zen restaurant om te gaan lunchen.......
 

 

Deze lunch was zeer goed geregeld door de dames van de zonnebloem.

Daarna zijn we gaan kijken naar diverse tuinen. Naar verschillende landen thema's en naar Kunst...



Daarna zijn we nog 1 keer gaan kijken naar de bloemenkas met prachtige bloemwerken en daarna was het weer tijd om naar huis te gaan. Helaas was de tijd om en moeten we ons gaan melden bij de bus. Om 16.00 uur was de bus er en konden we weer met een rijke nieuwe ervaring naar Lexmond. In ieder geval een prachtige dag met mooi weer en zeer leuke mensen. Dus een dag om nooit meer te vergeten.


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten