zondag 6 april 2014

Volta Limburg Classic 2014

Op zondagmorgen om 6.00 gaat de wekker want om 7.00 uur moeten we met de bus van Faay in Culemborg staan waar we hebben afgesproken met de drie sportieve mannen die deze tour gaan fietsen.
We waren dik op tijd zodat de mannen om 9.00 uur van start konden gaan. Henk had een valse start deze moest beginnen met zijn band verwisselen omdat zijn band lek was. Maar met elkaar was ook dit zo gefikst.
De mannen starten om 9.00 uur in het dorpje Eijsden. Wij gingen gelijk met de bus op pad en waren eerst naar Margraten gereden op zo'n 20 km. Dit moest uiteindelijk zo'n 35 km. worden dus op naar de Dorpsstraat in Slenaken. Daar stonden we vorig jaar ook op precies dezelfde plaats. Henk en Arjan waren er als eerste en die hadden er zoveel zin in dat ze ons onderweg niet meer wilde tegenkomen. Dus toen Remco ook was lang geweest gingen wij weer retour naar Eijsden. Daar hebben we een lekkere Cappuccino gedronken in een heel leuk tentje. Daarna nog een lekkere warme snack en voordat we er erg in hadden stonden daar opeens Henk en Arjan. Samen over de Finish en heel wat sneller als vorig jaar.
Daarna geacht op Remco en toen de bus in op naar huis. Prachtig weer mooie landschappen gezien, zeer smalle en steile weggetjes gehad.... op naar volgend jaar.































Geen opmerkingen:

Een reactie posten